Menu

Markiezen

9540-Markiezen_resize

De meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verassend effect zorgen. Men heeft een ruime keuze uit de te gebruiken materialen in zowel het frame als de kap. Hout in twee varianten en aluminium kunnen ook in combinatie toegepast worden. Ook in de afwerking kent men een aantal varianten, die het tot een bijna persoonlijk product maken. Zowel in handmatige als elektrische bediening mogelijk.

Breedte: 100 t/m 500 cm
Uitval: 80 t/m 150 cm
Standaardkleuren houten markiezen:

7723-Petmodel_resize
7722-Standaardmodel_resize
  • Roomwit RAL 9001
  • Wit RAL 9010
  • Creme RAL 1015
  • Groen RAL 6009

Standaardkleuren aluminium markiezen: Zilver geanodiseerd, Roomwit RAL 9001 (optioneel)

Tegen meerprijs iedere gewenste RAL kleur mogelijk.

Materiaal

Markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel vurenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden; bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Aluminium markiezen zijn ideaal om te combineren met een duurzame schutting van hetzelfde materiaal.

Doeken

De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310gram per vierkante meter. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten? Of heeft u een vraag of opmerking over ScS Zonwering? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0528 – 26 13 15 of maak ga naar contact.

Ga naar contact