Menu

Plissé hordeur

7726-plissehordeur_resize
7727-plissehordeur2_resize

De beste hordeur ooit bedacht. In de plisséhordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting d.m.v. bijvoorbeeld een magneet overbodig is. Het is ook eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten. De ideale oplossing voor een dubbele tuindeur of schuifpui.

Hoogte: 179 t/m 272 cm
Breedte: max. 96 cm 130cm, 160cm en max. 190cm
Kleuren: Roomwit RAL 9001, Wit 9010

Techniek

Door gebruik te maken van een kunststof ketting die als geleider dient is de hoogte van de ondergeleider slechts 3mm hoog. Letterlijk drempelverlagend. De cassette kan simpel en snel uitgenomen worden om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter.

Bediening

De bediening is kinderlijk eenvoudig. De treklijst glijdt over de ondergeleider heen. Hij is ook weer eenvoudig terug te plaatsen als iemand per ongeluk tegen de deur aanloopt.

Treklijst

De onder- en bovenkettingen die als geleider dienen verdwijnen in gesloten stand in de treklijst. De stabilisatiekoorden die zich eveneens in de treklijst bevinden zorgen ervoor dat deze in elke positie blijft staan en altijd evenwijdig blijft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten? Of heeft u een vraag of opmerking over ScS Zonwering? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0528 – 26 13 15 of maak ga naar contact.

Ga naar contact