Menu

Zonwering Coevorden

ScS Zonwering is dé expert in Zonwering te Coevorden. Zonwering geeft tijdens een zonnige dag voldoende schaduw en bescherming in- en rondom uw woning. Het beschermt uw meubels tegen verkleuring, het voorziet binnen van een aangename temperatuur en het voorziet zowel binnen als buiten van schaduw. Wij hebben een uitgebreid assortiment in zonwering en wij kunnen u adviseren in het uitkiezen van de juiste zonwering en helpen met het installeren van uw zonwering in Coevorden.

Vrijblijvend contact opnemen

Rolluiken Coevorden

Onze rolluiken in Coevorden zijn voorzien van vele voordelen. Onze rolluiken zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Ze zijn onderhoudsvrij, weerbestendig tegen allerlei weersinvloeden en ze behouden hun kleurvastheid. Daarnaast zijn rolluiken de meest voorkomende zonwering die er bestaat en door de stevige- en afsluitende lamellen werken ze isolerend, inbraak- en inkijkwerend. Qua bediening kunt u kiezen uit een handmatige of een elektrische met handschakelaar of handzender.

Veranda Coevorden

Kiest u voor een veranda in Coevorden bij ScS Zonwering, dan kiest u voor kwaliteit, ruime keuze en service. Wij werken met het merk Verasol en dit is al 20 jaar een hoogwaardig veranda merk. U kunt kiezen uit een voordelige variant of uit de super-de-luxe variant. U heeft bijvoorbeeld een keuze uit drie verschillende soorten aluminium veranda’s of uit meerdere veranda’s die zijn uitgevoerd uit douglas of gelamineerd lariks hout. U heeft bijvoorbeeld ook een geruime keuze uit diverse kleuren en designs, gelaagd glas of verschillende types polycarbonaat daken. Kortom, u investeert in een kwalitatieve en onderhoudsvrije veranda waar u jarenlang plezier van kunt beleven.

Contact met Scs Zonwering

Heeft u vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op. Ons vakkundig team voorziet u graag van advies op maat. U bent ook van harte welkom in onze showroom. U kunt vrijblijvend een bezoek brengen van woensdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur. Een andere dag op afspraak is ook mogelijk. Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn dé specialist in zonwering, rolluiken, veranda’s en terrasoverkappingen.

Vrijblijvend contact opnemen