Menu

Zonwering Drenthe

Terrasoverkapping Drenthe gezocht? Veel mensen kunnen niet optimaal genieten van het buitenleven in de zomer. Té lang in de zon zitten is voor niemand goed. Daarom helpt ScS Zonwering u graag verder met het uitkiezen en installeren van de juiste zonwering voor uw woning. Wij zijn dé expert als het gaat om veranda’s, glasschuifwanden en zonwering in Drenthe.

Vrijblijvend contact opnemen

Voordelen van Zonwering Drenthe

Als u kiest voor zonwering in Drenthe van ScS Zonwering, weet u zeker dat u goed zit. Binnen ons bedrijf is er ruime ervaring in advies, verkoop en de montage en afwerking van uw zonwering of terrasoverkapping. Maar waarom kiezen voor zonwering in Drenthe?

  • Zonwering bespaart energie in de wintermaanden
  • Zonwering verhoogt uw privacy
  • Zonwering zorgt voor een aangename temperatuur in huis
  • Zonwering op maat zorgt voor sfeer rondom uw woning
  • Dient als inbraakpreventie: uw woning is beter beveiligd

Bij ScS zonwering bieden we veel verschillende soorten zonwering aan waaronder screens, buitenjaloezieën en uitvalschermen. Wij adviseren u graag in onze showroom te Hoogeveen. Wij zijn erg eenvoudig te bereiken via de A28, A37 of N48!

Terrasoverkapping Drenthe

Liever een terrasoverkapping in Drenthe laten plaatsen? Ook voor deze klus staat ScS Zonwering voor u klaar. Heeft u een mooi terras bij uw woning, maar is het er vaak onbehaaglijk in de zomermaanden? Een terrasoverkapping biedt dé uitkomst. Daarnaast beschermt een terrasoverkapping niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de regen. Zo kunt u op elk moment van de dag in uw tuin zitten. 

Verschillende opties terrasoverkapping Drenthe

ScS Zonwering biedt veel verschillende soorten terrasoverkappingen rondom Drenthe of zonwering rondom Overijssel. Wij hebben drie verschillende soorten verasol in ons assortiment, die wij al beschikbaar hebben vanaf €1000 euro. Wij bieden onder andere;

  • Voor meerdere mogelijkheden: de Profiline Veranda. U kunt kiezen tussen meerdere uitvoeringen en ons maatwerk is inbegrepen. 
  • De Greenline Veranda staat voor betaalbare kwaliteit met vijf jaar garantie. U kunt kiezen tussen moderne en klassieke stijl.
  • De Highline Cube Veranda is een stoere variant. Met extra sterke profielen en een onzichtbare dakhelling. Daarnaast zit op deze veranda 10 jaar garantie.

Contact met ScS Zonwering

Wij leveren en monteren terrasoverkappingen en zonwering door heel Drenthe. Wilt u graag weten welke zonwering er het beste past in uw tuin? Ons vakkundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te verlenen. Wij zijn vrijblijvend te bereiken via 0528 – 26 13 15. 

Vrijblijvend contact opnemen