Menu

Schuttingen in Hoogeveen gezocht? Kom langs bij SCS Zonwering

U zocht op “schuttingen Hoogeveen” en kwam op deze website terecht? Dan hoeft u niet  verder te zoeken! Stijlvol uw tuin afscheiden doet u met de schuttingen van SCS Zonwering. U kunt de schuttingen van SCS Zonwering ook gebruiken als verandawanden. Heeft u al een veranda of tuinkamer van SCS Zonwering? Dan is een verandawand de juiste keuze om eenheid in uw tuin te realiseren. Zo zet u echt de puntjes op de i.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Voordelen schuttingen in Hoogeveen

Ontdek de voordelen van onze schuttingen in Hoogeveen ten opzichte van andere aanbieders. Veel schuttingen zijn van hout of hardhout. Dat betekent voor u niet alleen dat u jaarlijks veel onderhoud moet doen aan uw schutting, ook de levensduur van deze schuttingen zijn beperkt. SCS Zonwering biedt schuttingen aan van aluminium of composiet. Eenmaal geplaatst heeft u er dus geen omkijken meer naar! De schuttingen van SCS Zonwering zijn overigens zeer eenvoudig zelf te installeren. U kunt eveneens uw schutting in uw gewenste maatvoering samenstellen. Ook de levensduur van onze aluminium schuttingen is voor veel klanten een reden om te kiezen voor onze schuttingen. Andere voordelen van aluminium schuttingen:

  • Geen slijtage omdat alle onderdelen van aluminium zijn gemaakt.
  • Blijvend mooie uitstraling.
  • Ruime keuze uit diverse kleuren.
  • Combinaties van aluminium en composiet of aluminium en polycarbonaat zijn mogelijk.
  • Oplossingen op maat voor uw tuin.

Kleuren aluminium schuttingen

Door te kiezen voor verschillende vlakindelingen, kunt u uw schutting perfect laten aansluiten op uw tuin. Wilt u een schutting in de kleur antraciet, lichtbruin of diep zwart? Het is allemaal mogelijk. Op de foto’s op deze website kunnen de kleuren licht afwijken van de echte kleur. Kom daarom eens geheel vrijblijvend onze schuttingen bekijken in onze showroom.

Over SCS Zonwering

Naast schuttingen heeft SCS Zonwering zich gespecialiseerd in zonwering, veranda’s en terrasoverkappingen in Hoogeveen. Al onze medewerkers beschikken over ruime kennis om u te kunnen adviseren over onze verschillende producten. Naast schuttingen, veranda’s en zonwering (zowel voor buiten als binnen), kunt u ook bij ons terecht voor overkappingen en carports. Wij zijn eenvoudig bereikbaar vanwege onze centrale ligging in Hoogeveen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom (bekijk de openingstijden) of maak een afspraak.