Menu

Overkapping Hoogeveen

Wilt u graag een overkapping in Hoogeveen laten plaatsen zodat u langer buitenshuis kunt genieten van uw omgeving? Onze terrasoverkappingen bieden veel bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Of het nu zonnig weer is, of dat het regent, met onze terrasoverkapping in Hoogeveen kunt u altijd beschermd genieten. ScS Zonweringen is dé expert als het gaat om het plaatsen van veranda’s, zonweringen of terras overkappingen in Hoogeveen en omstreken. Wij willen u graag de mogelijkheden laten zien, zodat u de perfecte aansluiting kunt vinden bij uw omstandigheden.

Vrijblijvend contact opnemen

Terrasoverkapping Hoogeveen
Een aangelegde terrasoverkapping in Hoogeveen

Terrasoverkapping Hoogeveen ScS Zonwering & Veranda’s

Naast een terrasoverkapping in Hoogeveen kunt u ook voor een gehele tuinkamer bij ScS voor zonwering Hoogeveen terecht. Denk hierbij o.a. aan rolluiken Hoogeveen, folies voor de ramen en markiezen. ScS Zonwering & Veranda’s levert terrasoverkappingen in Hoogeveen van hoogwaardige kwaliteit, denk hierbij aan het hoogwaardige merk Verasol. U heeft veel opties voor het personaliseren van uw tuinkamer of terrasoverkapping in Hoogeveen. Van terrasheater tot aan ledverlichting, van waaierdak tot en met verandazonwering: u bepaalt zelf hoe u uw prachtige veranda in Hoogeveen laat inrichten. Ook een duurzame houten overkapping is een mogelijkheid als u houdt van een natuurlijke uitstraling. Deze kunnen worden uitgevoerd in Douglas en Lariks. Toch liever een aluminium overkapping waar u geen omkijken meer naar heeft? U kunt bij ons terecht voor een aluminium terrasoverkapping in Hoogeveen tot wel 7 meter overspanning op 2 staanders. Uiteraard zijn deze probleemloos te koppelen in de breedte.

Tuinkamers en veranda’s Hoogeveen

Naast terrasoverkappingen te Hoogeveen bieden wij ook veranda’s en tuinkamers aan. Er zijn drie soorten veranda’s van Verasol in ons assortiment te Hoogeveen. Een Verasol veranda is al beschikbaar voor nog geen €1000,- afhankelijk van uw wensen en uw budget. 

  • Met een Greenline veranda van Verasol kiest u voor betaalbare kwaliteit. U krijgt standaard 5 jaar garantie op een Greenline veranda. Voor de dakbedekking kunt u kiezen voor glas of polycarbonaat. De Greenline Veranda is beschikbaar in een moderne of klassieke stijl.
  • Wilt u meer mogelijkheden dan is de Profiline veranda een betere optie voor u. U heeft keuze uit meer kleuren en maatwerk en inmeten van uw veranda is inbegrepen. Ook heeft u standaard 10 jaar garantie op deze veranda.
  • De meest rubuuste optie is de Highline Cube veranda. Deze veranda beschikt over extra sterke profielen en heeft geen zichtbare dakhelling. De veranda steunt altijd op 2 palen en de staanders en goot zijn 250 bij 250 millimeter. Ook op deze veranda krijgt u standaard 10 jaar garantie.

Vrijblijvend contact opnemen

Opties

Een veranda of terrasoverkapping te Hoogeveen zijn uit te breiden met aluminium glaskozijnen of zijwanden van polycarbonaat al dan niet in combinatie met aluminium onderhoudsvrije rabatdelen of spie kozijnen, onder of bovendak zonwering of rits screens tegen de invallende zon.

Levering en montage

Wij leveren en monteren, als specialist zonweringen in Emmen, omgeving Drenthe en terrasoverkapping Overijssel, onder andere in de regio’s : Hoogeveen, Beilen, Coevorden, Zuidwolde, Pesse, Elim, Alteveer, Meppel, Assen, Staphorst, Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg, Zwartemeer, Klazienaveen, Borger, Havelte, Ruinen, Appelscha, de Krim, Tiendeveen en Westerbork.

Wilt u graag weten welke veranda of terrasoverkapping uit Hoogeveen het beste past bij uw tuin of omgeving? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.