Menu

Veranda Hoogeveen

Heerlijk vertoeven dit najaar en de aankomende wintermaanden in uw eigen veranda in Hoogeveen? De buitentemperaturen in Nederland veranderen en thuisblijven is zo gek nog niet tegenwoordig. Dus investeer in een prachtige omderhoudsvrije veranda en geniet deze prachtige najaarsmaanden van een Verasol veranda in uw eigen tuin. ScS Zonwering & Veranda’s biedt u verschillende mogelijkheden voor uw veranda. Voor nog geen €1000,- heeft u al een veranda van Verasol, deze is eventueel uit te breiden naar een volwaardige Tuinkamer voorzien van glaswanden, kozijnen of bv een terrasheather uit de Eurom collectie U kunt kiezen voor de voordelige variant of juist voor de super-de-luxe variant. ScS Zonwering & Veranda’s voert drie verschillende soorten aluminium veranda’s en meerdere veranda’s uitgevoerd in douglas of gelaminieerd larikshout. Weet u niet goed welke veranda het beste past bij uw situatie? Neem gerust contact met ons op, we voorzien u graag van advies op maat!

Neem vrijblijvend contact op

Verasol veranda in Hoogeveen

Kiest u voor een veranda in Hoogeveen van ScS Zonwering & veranda’s, dan plaatsen wij een Verasol veranda bij u in de tuin. Verasol is al 20 jaar een kwalitatief hoogwaardig verandamerk en heeft veel verschillende opties. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze uit kleuren en dessins, gelaagd glas of diverse types polycarbonaatdaken en de veranda biedt desgewenst een optimale afsluiting tegen wind, regen of juist zonlicht, u kunt b.v. kiezen voor verandazonwering met een handmatige of elektrische bediening Wanneer u vandaag een veranda bestelt, wordt deze in 3 tot 4 weken geleverd en kunnen wij een afspraak met u maken om deze te plaatsen. Breng een bezoek aan onze winkel / showroom en bekijk alle opties. U merkt snel genoeg naar welke veranda of tuinkamer uw voorkeur uitgaat.

veranda hoogeveen


Andere producten ScS Zonwering

Naast een veranda of overkapping kunt u eveneens voor veel andere producten op het gebied van zonwering en veranda’s bij ons terecht. Niet voor niets zijn wij dé specialist van zonwering in de omgeving van Drenthe, zonwering in Coevorden en zonwering in Overijssel. Van een duurzame houten terrasoverkapping, carports op maat voor uw huis of bedrijf tot en met een échte tuinkamer, en van knikarmschermen, uitvalschermen, screens, markiezen tot en met rolluiken: wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment en geven u graag de informatie waar u naar op zoek bent in onze showroom. U kunt een vrijblijvend bezoek brengen van woensdag tot en met vrijdag van 13.00 – 17:30 uur of op zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur. Wij voorzien u graag van vakkundig advies. Wilt u liever een afspraak maken op een andere dag dan kan dat ook. Neemt u dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op