Menu

Rolluiken Hoogeveen

rolluiken
rolluiken scs hoogeveen huis
rolluiken hoogeveen

Rolluiken in Hoogeveen van SCS Zonwering hebben veel voordelen. Het is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude, warmte, licht, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk, en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.

  • Breedte: 60 t/m 380 cm (type Jumbo t/m 450 cm)
  • Hoogte: 100 t/m 300 cm (type Jumbo t/m 350 cm)
  • Bediening: Handmatig, diverse mogelijkheden, Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Neem vrijblijvend contact op

Kwaliteit rolluiken Hoogeveen

Doordat Rainbow de productie van haar rolluiken in Hoogeveen in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op Rainbow rolluiken geen invloed hebben.

Vormgeving

Rainbow rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor wordt U de mogelijkheid geboden Uw keuze aan te passen aan Uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van Uw woning.

Stevigheid en inbraakpreventie

Rainbow vervaardigt haar rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kan Rainbow kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als Uw huis is uitgerust met Rainbow rolluiken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten, wenst u een offerte voor rolluiken in Hoogeveen of Coevorden op maat? Of heeft u een vraag of opmerking over ScS Zonwering Overijssel, Emmen of zonwering in regio Drenthe? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0528 – 26 13 15 of maak ga naar contact.

Neem vrijblijvend contact op